Vrijwilligers in de “spotlights” gezet.

Jongstleden, zaterdag 22 april werden de vrijwilligers van de Jozefkerk in het zonnetje gezet. Bij binnenkomst in de hal van de kerk, werd een drankje geserveerd.

In de kerkzaal was ruimte gemaakt voor ontmoeting en werd heerlijk gegeten en genoten van een drankje. Na de maaltijd konden de mensen hun hersenen kraken in een heuse pubquiz. De winnaars van de pubquiz kregen op een ludieke manier een prijsje uitgereikt door Grietje van Selst.

We kunnen terugkijken op een erg geslaagde avond, prima georganiseerd ook door een kleine groep vrijwilligers.

Daan Kraan

“Hemel en Aarde”….

Hemelvaart, de 40ste dag op de kalender, na Pasen, de dag na de opstanding van Jezus uit de dood. Als Jezus is opgestaan, komt Zijn licht weer in ons midden.