KerkTV

In de Jozefkerk worden de diensten opgenomen en uitgezonden via kerkomroep of via YouTube
De dienst kan of live worden bekeken of u kunt op een ander tijdstip de kerkdienst meebeleven.
Als bezoeker van de Jozefkerk kunt u op onderstaande plattegrond zien waar en hoe u eventueel in beeld komt.
Als u op de afbeelding klikt, krijgt u nog meer details te zien van de opnamen in de kerkzaal.
Voor het gebruik van KerkTV heeft de kerkenraad een reglement opgesteld; dit kunt u hier nalezen.

AVO-team
Tijdens de zondagse erediensten verzorgt een team van circa 12 personen in wisselende samenstelling de presentatie van de liederen op de TV-schermen in de kerkzaal, de bediening van het geluid en de bediening van de camera’s ten behoeve van de opname van de kerkTV. De diensten zijn live te volgen of op een later tijdstip te bekijken via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10627 of via YouTube
We proberen te kijken of de inzet ook mogelijk is op doordeweekse dagen wanneer er rouw- of trouwdiensten zijn; gezien de samenstelling van het team zal dat waarschijnlijk niet altijd mogelijk zijn. 

Thuiskijken
Wanneer u thuis de dienst wilt volgen, heeft u een internetverbinding nodig. U kunt dan de dienst bekijken op de telefoon, tablet of PC. Indien u de dienst wilt bekijken op de televisie dan kan dat of via de broadcast-functie van de app op de telefoon/tablet (u heeft hiervoor een TV nodig die dit ondersteunt) of u kunt (voor kerkomroep op de televisie) een HUMAX TV+ H3 kastje aanschaffen en aansluiten op uw TV.
Voor meer informatie over het AVO-team en de diensten kunt u contact opnemen met Jacko Duker (presentatie@jozefkerk-assen.nl)

Ga naar de inhoud